Det er med stor fornøjelse, vi byder dig velkommen til årets ST sommerfest.

Alle medarbejdere fra vores institutter, nationale, interdisciplinære og tematiske centre samt skoler, forskningscentre og administrationscentret er en del af noget stort, en del af Science & Technology.

 

I år har vi valgt at ryste posen og byde jer alle velkommen til et helt nytænkt arrangement under titlen: ST SUMMER HANGOUT. Hver dag knokler vi hver for sig, men det er i fælleskab, at vi skaber bemærkelsesværdige resultater! Og nu rykker vi endnu tættere sammen.

 

Som tak for det hårde arbejde, som du og alle andre udfører over hele landet, holder vi sammen festivallen ST SUMMER HANGOUT – fredag den 25. august 2017 ved Navitas i Aarhus. Arrangementet er for dig, dit team, dine kolleger fra instituttet, din landsdel – ja, for alle dine kolleger i hele Danmark.

Som noget helt særligt i år er det gratis at deltage i sommerfesten.

 

Vi tilbyder en dag med afslapning, bevægelse, sjov, leg, musik, konkurrencer, spil, overraskelser, festivalforplejning, afslapning i BASECAMP, oplevelser på Aarhus havn, kulturtilbud fra Aarhus 2017 samt Aarhus Festuge.

Så glæd dig til en fantastisk dag med dine kollegaer fra nær og fjern. Indtil da – følg med her og på mailen for mere information.